UPDATE 2022 >> 2023

De tijd vliegt voorbij. Het avontuur van Alexander en zijn verloofde Marjolein heeft door de loop der jaren meer en meer vorm gekregen. Hun bedrijf en tevens ook woonplaats 'Finca Arriba' is een succes! Hun levensstijl, de aanpak, het avontuur en de vrijheid lokt heel wat klanten naar Otivar. Het Belgische verhaal moet plaats maken voor het Spaanse. Ook zin gekregen om op reis te gaan naar Otivar: meer info via deze link!

Griet, de vrouw van Sam, komt nu mee aan het stuur van BRO.GO. Griet zal je wellicht al gezien hebben aan de inschrijvingen van onze events. Sam en Griet gaan met hun gekende aanpak verder in 2023! Full focus op de events waar een persoonlijke aanpak, sfeer en kwaliteit centraal staan. Ook de BRO.GO swim lessenreeksen van Griet zijn reeds gekend onder de triatleten.

Tot binnenkort !

Sportieve groetjes, Sam & Griet en Alexander & Marjolein.

HET BEGIN

Twee broers, veel dromen, één doel... the BRO.GO story has started!

The Brothers Govaert, al 30 jaar vier handen op één buik. Voor sporters, door sporters! Atleten, vriendengroepen, clubs een fantastische week bezorgen vol sport, sfeer en kwaliteit. Het perfecte sportevent organiseren waar mensen samen komen om te genieten van de sport.

Wij proberen, samen met u, te streven naar dé perfecte beleving op gelijk welke plaats, op gelijk welk moment.

Sam Govaert, 33 jaar, Jabbeke

Ambitieuze sporter en altijd op zoek naar kwaliteit, sfeer en beleving! Naast mijn job als leerkracht LO waar ik als Trainer B les geef aan jonge renners wil ik samen met mijn broer BRO.GO op de kaart zetten als organisator van Sportstages en Sportevenementen met net dat ietsje meer!

Alexander Govaert, 30 jaar, Gent

Levensgenieter met een drang naar avontuur en een passie voor uitdagingen. Met het opstarten van BRO.GO wil ik niet alleen van mijn passie mijn beroep maken maar ook absoluut garant staan voor een onvergetelijke ervaring! One team, one goal!